Izložbeni prostor sklopivog nameštaja Beograd:
Radno vreme: Ponedeljak - petak 14 - 19h Subota: 12 - 16h

Tel: 064/64-67-859

slobodan.pavicevic@rivalindustrija.rs

11000 Beograd, Dimitrija Tucovića 52-54

Izložbeni prostor sklopivog nameštaja N.Beograd:
Radno vreme: Pon. - petak 14 - 19h, Subota: 12 - 16h

Tel: 064/64-67-859

slobodan.pavicevic@rivalindustrija.rs

11070 Beograd, YUBC, Bul. M. Pupina 10e/ nisko prizemlje br.8

Pretraga

Često sjajne ideje i inovacije ne mogu da se realizuju zbog stega koje prave postojeće firme definisanog profila. Zbog toga smo moja Olga i ja, krenuli u privatne vode 2000. godine. Sve ove teške i turbulentne godine mi se trudimo da stvorimo firmu, koja će imati prepoznatljiv proizvodni program.

Rival Industrija je postala prepoznatljiva po kvalitetu, dobrom poslovnom imidžu i čestim pozivima ljudi sa kojima smo radili i sa kojima ponovo sarađujemo.

Firma stasava i razvija se. Naš proizvodni program obuhvata:

SKLOPIVI NAMEŠTAJ - Veliki broj elemenata koji svojim smanjivanjem mogu biti neprimetni u prostoru kada nisu u funkciji ili multifunkcionalna rešenja koja su idealna za male prostore u kojima je potrebno u toku dana obavljati različite poslove (spavanje, rad, obedovanje itd.)... Sklopivi kreveti (singl i bračni), Sklopivi stolovi, Police

NAMEŠTAJ OD KOVANOG GVOŽĐA - Ponuda nameštaja je široka: Kreveti (pojedinačni i bračni), Stolovi mogu imati gornje ploče od čelika, drveta, stakla, mozaika od granita ili keramičkih pločica, iverice ili medijapana, kamena, granita ili njihove kombinacije, Stolice sa velikom paletom oblika i dimenzija daju mogućnosti izbora i uklapanja u svaki prostor, Sitan mobilijar u kombinaciji sa drvetom i drugim materijalima obuhvata: čiviluke, police, lustere, nosače novina, držače za kišobrane, elemente za kamine, stočiće i konzole, maske za radijatore, ogledala itd.

FITNES PROGRAM -  Obuhvata široku ponudu sprava za vežbanje dece, školske omladine, adolescenata, odraslih osoba, starih lica kao i sprave za rekreaciju invalida i osoba sa posebnim potrebama. Naša ponuda sprava obuhvata: program zagrevanja i koordinacije tela, kardio program, vežbe snage, sprave za hendikepirane i ostale sportske rekvizite (košarkaški koš, semafori za košarku, rukomet i stoni tenis, rukometni gol, gol za mali fudbal, sto za šah).

DEČIJA IGRALIŠTA - klasične igračke za decu: klackalice, ljuljaške, njihalice, vrteške, tobogane, razne penjalice...

POMAGALA ZA INVALIDE - Sprave i uređaji koji mogu omogućiti lakše kretanje, i oporavak osoba sa smanjenim sposobnostima kretanja.
Čelične rampe za lakši ulazak invalid u kolicima u sve vrste objekata, Elektromotorne rampe za lakši ulazak invalida u objekte, Razne vrste rukohvata i držača za invalide unutar i izvan objekata, Hidraulične dizalice za invalide

GRAĐEVINSKA BRAVARIJA - Sve što je od čelika na jednoj zgradi možemo uraditi: Čelične konstrukcije i podkonstrukcije, Balkonske ograde i stepenišne ograde, kapije, nadstrešnice čelične konstrukcije za hale, magacine i druge metalne konstrukcije, stepenišne konstrukcije od čelika sa gazištima od čelika, drveta, betona, ograde oko objekata u modernom ili retro dizajnu od kovanog gvožđa, čeličnih cevi i profila, inox-a ili aluminijuma sa ispunom od kutija, grifovane mreše, univerzal pletiva itd. Stepenišne ograde i rukohvati od kovanog gvožđa, čeličnih ili inox cevi i profila sa ispunom u kombinaciji sa staklom, polikarbonatom, sajlama i rukohvatima od čelika, inox-a, drveta. Nadstrešnice od kovanog gvožđa ili čeličnih cevi sa pokrivkama od leksana, kaljenog stakla, armiranog stakla, TR lima, sendvič panela i drugih materijala.

Najniviji program su SIMULATORI ZA OBUKU VATROGASACA. Prvi takav simulator - VATRENI ZID instaliran je na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. 

 

Sertifikati koji dokazuju kvalitet naših proizvoda

    Atest Šumarskog fakulteta

 

    SERTIFIKAT - ISO 14.001

 

    SERTIFIKAT - ISO 9001

 

 

S poštovanjem,

Rival Industrija d.o.o.
Slobodan Pavićević

Pratite nas

Prijavite se na mail listu kako biste primali obaveštenja